Acasă Politic Bucureşti: PDL a iniţiat o moţiune de cenzură

Bucureşti: PDL a iniţiat o moţiune de cenzură

DISTRIBUIȚI

126641 – 06032014 –  PDL a decis iniţierea unei moţiuni de cenzură ca urmare angajării răspunderii Guvernului şi îi invită pe cei din opoziţie, inclusiv pe liberali, să se alăture acestui demers, a declarat joi prim-vicepresedinte PDL Liviu Negoiţă.

„Îi invităm pe toţi cei care se pretind a fi în opoziţie să se alăture demersului nostru. Va fi o moţiune de cenzură detector de minciuni atât pentru Guvernul Ponta 3, cât şi pentru liberali. Atât timp cât Victor Ponta vine în Parlament cu o astfel de procedură, urmarea sa naturala din partea opoziţiei este depunerea unei moţiuni de cenzură”, a afirmat Negoiţă, potrivit Mediafax.

El a adăugat că nedepunerea unei moţiuni de cenzură ar însemna acceptarea automată a noului Guvern.

„Să îi vedem pe cei 30 de liberali care au votat pentru învestirea Guvernului Ponta III cu cine joacă de fapt, unde sunt ei – la putere sau la opoziţie”, a mai spus Negoiţă.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că Guvernul îşi va angaja răspunderea pe un program de priorităţi pentru perioada următoare, document care nu reprezintă programul de guvernare din decembrie 2012, dar e inspirat aproape integral din acesta. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.