Acasă Politic Bucureşti: Peter Eckstein-Kovacs: Nu avem nevoie de import de extremisti

Bucureşti: Peter Eckstein-Kovacs: Nu avem nevoie de import de extremisti

DISTRIBUIȚI

126863 – 14032014 –  Tensiunile interetnice vor aparea in 15 martie doar daca sunt create. Nu avem nevoie de import de extremisti, de zurbagii veniti din afara, cum s-a intamplat in 10 martie la Tg. Mures, a afirmat fostul consilier prezidential, Peter Eckstein-Kovacs, membru al UDMR, vicepresedintele platformei liberale din aceasta formatiune, potrivit Ziare.com.

Peter Eckstein-Kovacs a aratat ca UDMR s-a disociat repetat de Jobbik, „poate nu suficient de raspicat, e drept”. Solutia pentru aceste probleme este ca „majoritatea romanilor si a maghiarilor ar trebui sa inteleaga sa isi respecte reciproc sentimentele nationale. 1 Decembrie trebuie respectata de toti cetatenii romani. De 15 martie, ziua de mandrie a maghiarilor, ei trebuie lasati sa isi marcheze aceasta mandrie.”

Peter Eckstein-Kovacs s-a referit si la recentele declaratii din Parlamentul European ale lui Laszlo Tokes si a explicat principalele obiective ale UDMR la guvernare alaturi de PSD: „Exista un dram de acreala privind atitudinea PSD in trecut, ceea ce nu inseamna ca nu putem face totusi ceva impreuna cu ei, daca vor fi dispusi”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.