Acasă Politic Bucureşti: Premierul îl ironizează pe președinte

Bucureşti: Premierul îl ironizează pe președinte

DISTRIBUIȚI

127149 – 26032014 –  Premierul Victor Ponta l-a ironizat, marti, pe presedintele Traian Basescu, spunand ca este „depasit de situatie” si comparandu-l cu „un calculator din 2002-2003”, dupa ce seful statului a afirmat ca se creeaza confuzie prin atitudinea liderilor români care vor relatii atât cu China, cât si cu SUA.

„Domnul Basescu e depasit de situatie, ca un calculator din 2002-2003, nu mai poti sa mai pui niciun program nou pe el, ca e depasit. Statele Unite au un parteneriat strategic cu China, dincolo de schimburi economice. Parteneriatul nostru in cadrul NATO este baza fundamentala a securitatii noastre. La partea de scris, in Word, merge si domnul Basescu. Cand    vorbim de lumea secolului 21, aici e depasit si nu se mai poate schimba la varsta asta. Sustinem foarte bine fundamentul parteneriatului nostru cu SUA, NATO si UE”, a declarat premierul.

Presedintele PSD considera ca Romania este o tara „care trebuie sa se adapteze, cu noi lideri oameni mai tineri si cu mintea mai deschisa la secolul 21”.

Presedintele Traian Basescu a spus, marti, ca parteneriatul cu SUA este „de neinlocuit” pentru securitatea Romaniei, care tine de apartenenta la NATO, dar si ca se creeaza confuzie prin atitudine.

„Ajungem sa ne incurcam. Vrem cu China, vrem cu Statele Unite, cream confuzie prin atitudine, ma indoiesc ca SUA nu pot dezvolta programe IT sau de telefonie in Romania. Va spun doar nedumeririle mele, chiar daca au aparut si alte optiuni”, a precizat Traian Basescu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.