Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Premierul s-a întâlnit cu reprezentanţii companiei petroliere Repsol

Bucureşti: Premierul s-a întâlnit cu reprezentanţii companiei petroliere Repsol

DISTRIBUIȚI

126760 – 11032014 – Premierul Victor Ponta s-a întâlnit, marţi, cu reprezentanţii companiei petroliere Repsol, unul dintre investitorii importanţi în dezvoltarea activităţilor de explorare şi exploatare a resurselor de petrol şi gaze din România.

Repsol este implicată, împreună cu OMV Petrom, în proiecte care vizează resursele din straturi de mare adâncime, care vor permite extinderea capacităţii de producţie petrolieră.

Premierul a subliniat importanţa pe care Guvernul o acordă întăririi securităţii energetice prin dezvoltarea resurselor naţionale, pe baza unor tehnologii sigure şi conforme exigenţelor de protecţie a mediului. Totodată, Victor Ponta a încurajat implicarea în aceste activităţi a subcontractorilor din România, care au o expertiză importantă.

În cursul discuţiilor au fost prezentate perspectivele cadrului de reglementare pe domeniu, fiind subliniată importanţa acordată consolidării unui mediu investiţional predictibil şi stimulativ.

Reprezentanţii companiei Repsol au apreciat oportunităţile pe care România le oferă investiţiilor străine, în particular pentru dezvoltarea sectorului resurselor energetice, şi rolul important pe care România îl are în dezvoltările din sectorul energetic în regiune. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.