Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Preşedintele a semnat petiţia împotriva accizei suplimentare la combustibili

Bucureşti: Preşedintele a semnat petiţia împotriva accizei suplimentare la combustibili

DISTRIBUIȚI

126855 – 14032014 –  Presedintele Traian Basescu a semnat vineri petitia PMP impotriva introducerii de la 1 aprilie a accizelor suplimentare pentru combustibili.   Presedintele a intrebat un copil aflat in multime daca nu vrea sa semneze si el, spunandu-i: „Ca sa nu puna nenea Ponta taxe pe combustibil!” si a indemnat cetateniii sa participe sambata la mitingul PMP de protest fata de accizele la combustibili, spunand ca e de preferat un protest civic, unuia politic si etnic.

„Taxa la carburanti va aduce scumpiri majore. Din aprilie vom simti si taxa pe stalp. Ce s-a dat pensionarilor, si indexarea salariilor… praful se alege prin cresterea preturilor”, a spus Traian Basescu, adaugand si motivul pentru care se opune acestei taxe.

„Astia sunt bani care sa poata fi tranferati apoi baronilor locali, pentru campanie”, a spus presedintele Traian Basescu.

Traian Basescu a declarat ca nu mai poate opri aceasta masura si ca, desi a vorbit cu premierul Victor Ponta, acesta a ramas ferm sa o introduca.

„Am fost in situatia din 2010 cand eram in fata optiunii sa dam peste noapte 200.000 de oameni afara pentru ca nu mai puteam sa platim salariile, nu mai aveam bani. Stiu cum e. Astazi nu suntem in acea situatie. Am vorbit cu premierul dar nu renunta la idee. Acum nu ma mai pot opune pentru ca avem buget. Eu in locul premierului as renunta, m-as uita la realitatea primelor luni, unde avem incasari in grafic”, a spus Traian Basescu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.