Acasă Politic Bucureşti: Preşedinţii Camerelor cer CCR respingerea sesizării privind Guvernul Ponta 3

Bucureşti: Preşedinţii Camerelor cer CCR respingerea sesizării privind Guvernul Ponta 3

DISTRIBUIȚI

126662 – 07032014 – Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a cerut  Curţii  Constituţionale a României (CCR) respingerea sesizării depusă de PDL şi PMP şi PDL pe tema componenţei Guvernului Ponta 3.

Şi Cristian Dumitrescu, preşedintele interimar al Senatului, susţine că a fost o confuzie între remaniere şi schimbarea programului de guvernare şi cere să fie respinsă sesizarea depusă la CCR.

Parlamentarii PDL şi cei ai PMP au atacat, la 5 martie a. c., la Curtea Constituţională hotărârea Parlamentului privind noua componenţă a Guvernului.

Liderul PDL, Vasile Blaga, a susţinut că demersul la Curtea Constituţională nu a fost făcut pentru a prelungi criza politică, pe care nu democrat-liberalii au provocat-o, ci PSD şi PNL, ci pentru că a fost obligatoriu, ca demers politic al unui partid care în permanenţă a respectat Constituţia, să facă tot ceea ce trebuie ca aceasta să fie respectată.

“Parlamentul este din nou în situaţia de a fi coadă de topor pentru primul ministru Victor Ponta, care nu ţine cont de interesele electoratului. Electoratul a votat un guvern USL, acum vine cu un Guvern cu UDMR şi UNPR, care au fost partenerii Guvernului Emil Boc”, a afirmat, la rândul său, deputatul PMP, Elena Udrea.

Ea a atras atentia că aceia care erau acuzaţi că au produs dezastrul în Guvernul Boc sunt acum buni să fie propuşi de către premier, trecând peste promisiunile făcute electoratului. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.