Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Primăria Capitalei demolează o construcţie ilegală în Parcul Herăstrău

Bucureşti: Primăria Capitalei demolează o construcţie ilegală în Parcul Herăstrău

DISTRIBUIȚI

126709 – 10032014 –  Reprezentatiei Directiei Generale de Politie Locala si Control din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti au inceput luni demolarea unei noi constructii ilegale edificata pe domeniul public, in Parcul Herastrau, actiunea avand la baza o dispozitie emisa de primarul general, in conformitatea cu legea 50/1991, cu modificarile si completarile ulterioare.

Constructia apartine societatii comerciale Capivox Alexim S.R.L. care a executat fără autorizaţie de construire, pe terenul aparţinând domeniului public, construcţii în suprafaţă totală de 380 mp, respectiv: restaurant în suprafaţă de aproximativ 240mp; terasa de aproximativ 120

de mp si un chioşc de 20mp, încălcând astfel prevederile legii privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare (Legea 50/1991), potrivit unui comunicat al Primăriei Capitalei.

Proprietarul construcţiilor nu s-a conformat înştiinţării de desfiinţare a acestora, pe cont propriu, în termen de 72 de ore de la primirea somatiei, se precizează în comunicat.

Desfiinţarea construcţiilor se realizează de serviciile specializate ale Municipiului Bucureşti, sub coordonarea Direcţiei Control din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti, cheltuielile aferente urmând a fi recuperate de la proprietar. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.