Acasă Politic Bucureşti: PSD: Dorinţa PNL de a fuziona cu PDL tradeaza planul lui...

Bucureşti: PSD: Dorinţa PNL de a fuziona cu PDL tradeaza planul lui Crin Antonescu

DISTRIBUIȚI

– 127256 – 308032014  – Cătălin Ivan, purtătorul de cuvânt al PSD, susține că „este de-a dreptul uimitor că PNL a abandonat atât de ușor angajamentul luat în fața românilor, anunțând dorința unei asocieri cu PDL” și că președintele PNL trebuie să ofere lămuriri dacă aceasta este poziția finală a partidului.

„Pe zi ce trece, pare că prinde tot mai mult contur planul lui Crin Antonescu, început cu ruperea USL în urmă cu o lună. Apropierea PNL de Traian Băsescu și PDL este tot mai evidentă, ultima dovadă fiind chiar o invitație deschisă lansată de senatorul liberal Teodor Atanasiu către PDL, de a fuziona cu PNL. Iar unele reacții pozitive dinspre democrat-liberali arată că se dorește, de fapt, întoarcerea în trecut, la Alianța DA.Simplul fapt că Traian Băsescu cochetează acum cu altă formațiune nu spală PDL de păcatele trecutului, de relele făcute românilor, pe care împreună, în USL, le-am condamnat încă din opoziție. Este de-a dreptul uimitor că PNL a abandonat atât de ușor angajamentul luat în fața românilor, anunțând dorința unei asocieri cu PDL – lucru interzis, până mai ieri, de protocolul USL. Domnul Crin Antonescu trebuie să spună dacă alianța cu PDL este poziția finală a PNL și dacă, într-adevăr, angajamentul din decembrie 2012 a fost total abandonat!”, a afirmat Cătălin Ivan.

Senatorul liberal Teodor Atanasiu declarase, vineri, ca spera ca dupa europarlamentare democrat-liberalii „sa inteleaga ca trebuie sa fuzioneze cu Partidul National Liberal” pentru a putea construi un proiect de dreapta puternic. „Dupa rezultatul de la europarlamentare, eu sper ca cei de la PDL, care s-au delimitat frumos de Traian Basescu, sa inteleaga ca trebuie sa vina alaturi de PNL intr-o fuziune, ca sa isi mentina alesii locali si parlamentarii si pentru a putea construi un proiect de dreapta puternic. Fiindca altfel o sa continue hemoragia la ei”, a afirmat Teodor Atanasiu. PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.