Acasă Politic Bucureşti: Raed Arafat, “armă” împotriva atacurilor politice

Bucureşti: Raed Arafat, “armă” împotriva atacurilor politice

DISTRIBUIȚI

 126765 – 11032014 – Raed Arafat a fost numit la conducerea Departamentului pentru Situatii de Urgenta (DSU) ca o „arma” prin care s-a dorit oprirea atacurilor politice asupra institutiilor pe care le va coordona, a afirmat, marti, premierul Victor Ponta, la bilanțul IGSU.

„Atunci cand institutiile dumneavoastra sunt criticate, vor fi atacate, se va întâmpla, de obicei, pe nedrept, pe un criteriu politic, Haideți să criticăm cum s-a intervenit într-un loc, că poate obținem un efect politic și, atunci, am considerat că cea mai bună armă ca să fiți protejați de această boală a societății românești este să numim în fruntea Departamentului un om care a lucrat în mai multe guverne, care în niciun caz nu poate fi acuzat de politizare, domnul Arafat”, le-a spus Ponta reprezentanților IGSU, prezenți la bilanț.

Premierul a precizat că unirea Serviciulu 112 cu instituțiile care acționează în situații de urgență i s-a părut modernă și corectă, menită să crească eficiența ISU și a ambulanței, printr-o mai bună coordonare.

„Veți avea toate elementele din lanțul de decizie într-un singur loc, coordonat, nu doar simbolic. Operatorul de la 112, de la ISU și Ambulanță trebuie să fie în același loc, în așa fel încât deciziile să fie coordonate”, a explicat Ponta. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.