Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Se anunță controale

Bucureşti: Se anunță controale

DISTRIBUIȚI

 127016 – 20032014 –   Administrația Fondului pentru Mediu (AMF) și Garda Națională de Mediu (GNM) verifică, începând de luni, colectorii înscriși în programul ”Rabla 2014”. Controalele vor avea în vedere atât agenții economici autorizați dar și cei aflați în curs de autorizare pentru casarea vehiculelor scoase din uz.

În august 2013, pentru astfel de activitate erau înregistrați 532 de operatori.

Începând cu 5 martie 2014, Ministerul Mediului și AFM au supus dezbaterii publice proiectul de ordin al ministrului Mediului pentru aprobarea Ghidului de finanţare a Programului ”Rabla”.

În Programul Rabla 2014, persoanele fizice care doresc să beneficieze de un tichet electronic se vor adresa direct producătorilor/dealerilor validaţi în program. De asemenea, o alta propunere este aceea de a include în program și mașini cu o vechime mai mare sau egală cu 8 ani.

AFM va aloca 20.000 tichete, bugetul total fiind de 140 milioane lei.

Pentru prima dată tichetele nu vor mai fi acordate fizic beneficiarilor, urmând să fie alocate electronic în sistemul informatic al AFM. De asemenea, se va utiliza un singur tichet electronic pentru achiziţionarea unui autovehicul nou. Valoarea tichetului este de 6.500 lei. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.