Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Sedinţă a Comitetului național pentru situaţii speciale de urgenţă la Guvern

Bucureşti: Sedinţă a Comitetului național pentru situaţii speciale de urgenţă la Guvern

DISTRIBUIȚI

127004 – 20032014 –   Comitetul national pentru situatii speciale de urgenta se intruneste, joi, la Palatul Victoria. Sedinta de la sediul Guvernului este condusa de premierul Victor Ponta, iar la intrunire participa sefii serviciilor speciale, mai multi ministri, printre care si Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, transmit televiziunile de stiri.

Membrii comitetului vor stabili modul in care vor colabora in cazul unei situatii speciale de urgente.

De asemenea, se va face o prezentare generala a atributiilor care intra in responsabilitatea si vor fi testate si echipamentele tehnice speciale de comunicare.

Acest comitet ar urma sa se reuneasca semestrial, dar si in cazul in care se produce o situatie deosebita, care se implice mobilizarea unor forte de securitate nationala.

Comitetul national pentru situatii speciale de urgenta, infiintat dupa producerea tragediei aviatice din Muntii Apuseni in cadrul Ministerului de Interne, este condus de Raed Arafat.

Cu acest prilej, Arafat a fost schimbat din functia de secretar de stat in cadrul Ministeruilui Sanatatii in secretar de stat in cadrul MAI. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.