Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Târg internaţional de universităţi la Sala Palatului

Bucureşti: Târg internaţional de universităţi la Sala Palatului

DISTRIBUIȚI

126862 – 14032014 –  Peste 100 de universități din Europa, SUA și Asia îi așteaptă pe elevi, studenți, părinți și profesori sâmbătă și duminică, la Sala Palatului din București, pentru a descoperi cum pot urma un program de licență, master sau MBA în străinătate.

Pe parcursul celor două zile de desfăşurare a Romanian International University Fair (RIUF), vizitatorii vor primi informații despre programe de studii, taxele de școlarizare, posibilități de finanțare, burse, proces de aplicare, oportunități de internship. Vizitatorii vor avea acces la

prezentări și workshopuri susținute de reprezentanții universităților de top și de consiliere gratuită pentru a aplica la studii în străinătate.

Târgul internațional de universități RIUF este singurul loc în care tinerii români pot discuta cu studenți și absolvenți români de la universitățile de top din lume. Astfel, în acest weekend, reprezentanți de la Harvard, Stanford, Princeton, University College London și London School of Economics vor împărtăși vizitatorilor RIUF din experiența lor de studii la o universitate de top din lume.

În plus, participanții la târg vor putea dialoga cu reprezentanți oficiali de la peste 90 de universități din Marea Britanie, Franța, Germania, Olanda, Suedia, Belgia, Norvegia, Italia, Arabia Saudită și alte zece țări, de la organizații care desfășoară programe de dezvoltare

personală, profesională și orientare în carieră sau care oferă cursuri de limbi străine. Printre expozanți se află Carinthia University of Applied Sciences (Austria), BHMS Business & Hotel Management School (Elveția), University of Salford (Marea Britanie), University of Amsterdam (Olanda), King Abdullah University of Science and Technology (Arabia Saudită).

Târgul de universități RIUF va fi deschis sâmbătă și duminică, de la orele 10.00 până la orele 17.00. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.