Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Tăriceanu vrea reparaţii urgente la Palatul Parlamentului

Bucureşti: Tăriceanu vrea reparaţii urgente la Palatul Parlamentului

DISTRIBUIȚI
palatul_parlamentului1

126759 – 11032014 – Noul președintele al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat că a semnalat starea de degradare a clădirii Palatului Parlamentului serviciilor administrative din cele două Camere, astfel încât urgent, să fie elaborat un plan de reparaţii în cazul zonelor afectate.

„Cred că numai strict cheltuielile cu întreţinerea clădirii aşa cum este nu sunt acoperite an de an şi din acest motiv clădirea este, pe alocuri, într-un stadiu de degradare avansată. Pe mine  personal mă deranjează şi am să rog serviciile Senatului, împreună cu cele ale Camerei, să facem un plan urgent de reparaţii pentru clădire. Clădirea are peste 25 de ani şi dacă nu se fac lucrările de reparaţii, degradarea ei se va accentua”, a arătat Tăriceanu, potrivit Evenimentul Zilei.

Referitor la capacitatea de suportare a cheltuielilor aferente reparaţiilor clădirii Parlamentului, Călin Popescu-Tăriceanu a precizat că este o obligaţie din partea instituţiilor care sunt găzduite aici să aloce fondurile necesare în acest scop. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.