Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Titlul de “Doctor în hoţie” pentru Victor Ponta

Bucureşti: Titlul de “Doctor în hoţie” pentru Victor Ponta

DISTRIBUIȚI

126878 – 16032014 –   PDL Bucuresti a organizat, sambata, un mars de protest fata de guvernarea socialista a lui Victor Viorel Ponta, solicitand demisia prim-ministrului. Potrivit unui comunicat remis PROMPT MEDIA, sute de membri PDL Bucuresti care au luat parte la actiunea de sambata i-au lasat lui Victor Ponta, la sediul Guvernului, o diploma cu titlul de “Doctor in hotie, minciuna si faliment”.

In continuarea comunicatului se arata ca aceasta ar fi „singura diploma obtinuta pe merit, adica prin neplagiat”.

“Socialistul Ponta se afla de doi ani in fruntea Guvernului Romaniei si il conduce in stil mafiot, in stil Nastase, oferind romanilor in fiecare zi dezamagiri, minciuni si promisiuni neonorate”, potrivit comunicatului.

Comunicatul continua cu enumerarea motivelor pentru care PDL cere demisia premierului: “socialistul Ponta taxeaza, impoziteaza si scumpeste tot ce prinde, socialistul Ponta scoate Romania din UE, socialistul Ponta protejeaza penalii, socialistul Ponta promoveaza nepotismul si incompetenta, socialistul Ponta ingroasa randurile somerilor, socialistul Ponta patenteaza hotia guvernamentala, socialistul Ponta ataca permanent justitia si statul de drept, socialistul Ponta falimenteaza industria romaneasca, socialistul Ponta ii umileste pe romani cu promisiuni mincinoase, socialistul Ponta a mintit ca va crea 1 milion de locuri de munca, dar a creat doar disperare si saracie”.

PDL Bucuresti ii cere lui Victor Viorel Ponta sa-si dea demisia.

Actiunea PDL Bucuresti a facut parte din sirul de evenimente desfasurate de Partidul Democrat Liberal la nivel national. Sambata, toate organizatiile PDL din tara protesteaza la prefecturi. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.