Acasă Politic Bucureşti: Traian Băsescu: “Elena Udrea poate să îl bată pe Victor Ponta...

Bucureşti: Traian Băsescu: “Elena Udrea poate să îl bată pe Victor Ponta fizic”

DISTRIBUIȚI

126901 – 17032014 –  Presedintele Traian Basescu spera ca, dupa europarlamentare, dreapta isi va desemna un singur candidat cu care va merge la prezidentiale.

“Nici nu are importanta numele care va candida din partea stangii. El va obtine 35-40 la suta, dar niciodata 51 la suta. Nu exista inca un candidat al dreptei, eu sper ca acest lucru sa se

intample foarte repede, dupa europarlamentare. Daca dreapta isi va alege un candidat, matematic stanga nu are cum sa dea un presedinte al Romaniei. In 2004 si 2009, oricine a fost candidatul dreptei si indiferent care au fost optiunile liderilor de centru-dreapta, electoratul s-a dus catre candidatul de centru-dreapta”, a afirmat Traian Basescu, invitat la Interviurile Adevărul.

“Dreapta are o problema de candidat, dar are si stanga. Si sociologii au o dificultate sa dea o imagine electoratului”, a adaugat seful statului.

Despre candidatul PMP pentru alegerile prezidentiale, presedintele nu a dat niciun nume clar, dar a menţionat: “Cred ca Elena Udrea poate sa il bata pe Ponta fizic, daca e nevoie, dar in alegeri nu-mi dau seama ce ar putea sa faca si cat ar putea sa creasca. Am intuit ca are calitati de om politic extrem de valoroase”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.