Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Vasile Blaga: “Ar fi necesară unificarea PDL şi PNL”

Bucureşti: Vasile Blaga: “Ar fi necesară unificarea PDL şi PNL”

DISTRIBUIȚI

127003 – 20032014 –  Presedintele PDL, Vasile Blaga, crede ca partidul sau si PNL trebuie sa se alieze sau chiar sa se uneasca dupa alegerile prezidentiale, sustinand ca e nevoie de un partid de dreapta care sa se opuna cu succes PSD.

„Adversarul nostru nr.1, din 1991, este PSD. Noi am fost in opozitie permanenta cu acest partid, exceptand cele opt luni nefericite in care am fost la guvernare, dar eu si atunci m-am opus”, a declarat Vasile Blaga, la TVR.

In schimb, presedintele PDL spune ca partidul sau se bate in prezent cu PNL pentru locul doi pe scena politica si crede in posibilitatea unei noi Aliante D.A., dar nu in prezent, cata vreme Crin Antonescu „e ‘ca o floare’, nu regreta niciuna din actiunile din 2012, cand am fost de rasul statelor democratice”.

„Dupa alegerile prezidentiale cred ca e posibila si ar fi si necesara (…) Un singur mare partid de dreapta care sa se opuna cu succes PSD, prin unificarea PDL si PNL”, a dezvaluit Blaga ce isi doreste.

Intrebat ce se intampla cu celelalte partide mici de pe dreapta, presedintele PDL a spus ca „vor veni spre matca daca vor dori”.

„Marea unificare va fi PDL plus PNL. Am mare incredere in colegii mei tineri, care vor conduce partidul in 2017 si discut cu ei. La fel gandesc si foarte multi din PNL”, a mai declarat Vasile Blaga, argumentand ca altfel „greu scoti PSD din 30% (…) tocmai pentru ca a militat intotdeauna pentru dependenta fata de stat”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.