Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Victor Ponta, convins că Elena Udrea candidează la prezidenţiale

Bucureşti: Victor Ponta, convins că Elena Udrea candidează la prezidenţiale

DISTRIBUIȚI

 126925  – 18032014 –  Premierul Victor Ponta sustine ca Elena Udrea va candida din partea PMP la alegerile prezidentiale. „In partea cealalta e limpede va candida doamna Udrea… si la noi decidem dupa 25 cine candideaza”, a afirmat Ponta, luni seara, la RTV.

In opinia premierului, candidatura Elenei Udrea este naturala, intrucat in acest scop a fost facut PMP.

„Nu e normal, de ce i-a facut partidul cu oamenii aia care zic ‘da, da, da’?”, a adăugat premierul.

El s-a declarat pregatit pentru o confruntare electorala oricand cu Elena Udrea, in pofida declaratiilor lui Traian Basescu, care spusese, anterior, ca aceasta l-ar putea „bate fizic”.

„Confruntare electorala oricand, altfel nu, ati vazut ca presedintele a spus altceva…”, a mai spus Ponta.Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca deputatul Elena Udrea poate sa il bata fizic, pe Victor Ponta, „daca e nevoie”, comentand o posibila candidatura a fostului ministru al Turismului la prezidentiale.

„Cred ca Elena Udrea poate sa il bata pe Ponta fizic, daca e nevoie, dar in alegeri nu-mi dau seama ce ar putea sa faca si cat ar putea sa creasca”, a afirmat seful statului.

Acesta a precizat ca fostul deputat PDL „are calitati de om politic extrem de valoroase”.

Traian Basescu a explicat ca, pana la sosirea Elenei Udrea in PMP, partidul era cotat la cel mult 5 la suta in sondaje, insa situatia s-a schimbat dpa aceea. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.