Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Victor Ponta regretă atitudinea lui Crin Antonescu

Bucureşti: Victor Ponta regretă atitudinea lui Crin Antonescu

DISTRIBUIȚI
contre_antonescu-ponta

126931  – 18032014 –  Presedintele PSD, Victor Ponta, sustine ca regreta afirmatiile facute de liderul liberal Crin Antonescu, care a spus ca adversarul politic al PNL va fi PSD, si nu Traian Basescu.

„Regret aceasta credinta a lui Crin Antonescu! Eu ma bazez in continuare pe toti liderii, militantii si votantii PNL care nu uita cine este adversarul nostru si al Romaniei!”, a scris Victor Ponta pe o reţea de socializare, potrivit Ziare.com.

Reactia prim-ministrului vine dupa o declaratie facuta, luni seara, de Crin Antonescu, la Realitatea Tv: „O spun limpede: adversarul nostru politic de acum incolo este PSD”.

„Batalia nu se mai da cu Traian Basescu, care iese din mandat, ci se da cu PSD. Cu acelasi PSD pe care, din pacate, l-am redescoperit cu tentatie de partid-stat”, a mai spus presedintele PNL.

Crin Antonescu a respins categoric, luni seara, ideea refacerii USL dupa alegerile europarlamentare, ipoteza sustinuta de Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu, subliniind faptul ca uniunea nu se va mai reface, in schimb PSD va simti ce inseamna ca liberalii sa fie in opozitie. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.