Acasă Uncategorized Știri Bucureşti: Călin Popescu Tăriceanu crede că va avea succes la prezidenţiale

Bucureşti: Călin Popescu Tăriceanu crede că va avea succes la prezidenţiale

DISTRIBUIȚI

126521 – 03032014 Călin Popescu Tăriceanu a vorbit duminică seara despre viitorul său politic după plecarea din PNL. „Am fost aproape singur în luările de cuvânt în forurile interne când s-a pus problema raporturilor cu partenerii noştri.

Remanierea guvernamentală a fost doar pretextul prin care preşedintele PNL, Crin Antonescu, a făcut ruptura.”, a declarat fostul premier, la Antena 3.

 

Tăriceanu a vorbit și despre o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale. „Nu este o decizie pe care să o iau singur, dar cred că am obligaţia faţă de electoratul care a votat USL să le oferim ceva realizabil. Cred că am posibilitatea să realizez nu doar o candidatură de succes, dar cred că ce este cel mai important este să arătăm că România poate fi condusă altfel faţă de modul în care a condus Traian Băsescu”, a spus aceasta.

„Ambiţia mea nu este să rup bucăţi din PNL. În ultimii ani, PNL a avut o schimbare de comportament care mi-a displăcut. Există, de multe ori, în comportamentul lor, o atitudine de nepăsare faţă de chestiunile politice mari, de resemnare, de blazare. PNL o să aibă un insucces major la europarlamentare şi un alt insucces la prezidenţiale”, a declarat Tăriceanu. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.