Acasă Economic Bucureşti: Spectacol-cadou pentru mamele uitate de copii

Bucureşti: Spectacol-cadou pentru mamele uitate de copii

DISTRIBUIȚI

<! v:* {behavior:url(#default#VML);} o:* {behavior:url(#default#VML);} w:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} –>

126546 – 03032014-Comisia de Cultură din cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti iniţiaza în luna martie Proiectul „Noi nu uitam mamele…uitate!!!” In cadrul acestui demers, joi, 6 martie 2014, de la orele 19:00, la Teatrul de Comedie din Bucureştiva avea loc o reprezentaţie specială, dedicată unor doamne speciale – „Mă mut la mama!”,în regia lui Gelu Colceag.

„Mă mut la mama!” este spectacolul-cadou dăruit mamelor uitate de copiii lor.

Membrii Comisiei de Cultură din cadrul CGMB ii invita pe bucuresteni să li se ălature în încercarea de a ajunge la cât mai multe mame aflate în această tristă ipostază a “uitării”. Pana in acest moment, cu sprijinul Direcţiei de Protecţie Socială au fost identificate 111 astfel de femei.

Actorii Adriana Trandafir, Gabriel Fătu şi Andreas Petrescu vor juca pro-bono într-o sală pusă gratuit la dispoziţie de către Teatrul de Comedie. Cu banii obţinuţi din vânzarea biletelor se vor face mici achizitii: mărţişoare, dulciuri, cărţi, medicamente, haine etc, si se vor transformaîn mari bucurii chiar in data de 8 martie.

Preţul biletului de intrare la spectacol este 50 lei.

„Ma mut la mama!”este o poveste veselă, optimistă, dar cu accente tragice, o bucăţică ruptă din viaţa de familie a noastră, a tuturor, despre ceea ce ar putea însemna o familie fericită… Sau, drumul spre idealitate atunci când speranţa te învaţă să trăieşti frumos şi să te bucuri de fiecare clipă! Multe răsturnări de situaţie, fiecare încercând să îşi marcheze teritoriul. De fiecare dată, cu răbdare şi toleranţă, cu nervii întinşi, dar şi cu mult umor, totul se poate rezolva…. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.