Acasă Politic Bucureşti: Traian Băsescu: George Maior poate sa aspire „la orice funcție în...

Bucureşti: Traian Băsescu: George Maior poate sa aspire „la orice funcție în statul român”

DISTRIBUIȚI

 

126527 – 03032014-Presedintele Traian Basescu il vede pe directorul SRI, George Maior, drept un „PSD-ist luminat” capabil sa aspire „la orice functie in statul roman”. Traian Basescu considera ca marea provocare pentru George Maior este cum sa faca trecerea de la o cariera de sef in serviciile de informatii la cea de om politic. „Eu nu pot sa vorbesc rau despre George Maior, pentru ca il cunosc, este unul din oamenii care pot aspira la orice functie in statul roman, singurul lucru la care trebuie sa fie atent este cat de rapid face trecerea de la un serviciu de asemenea dimensiuni, inapoi la clasa politica”, a spus presedintele Basescu, duminica seara, la B1 TV.

„Este un PSD-ist luminat si e un om care scrie, studiaza foarte mult”, a mai adaugat Traian Basescu, care duminica, in alte interviuri si interventii publice, a spus ca nu l-ar mai desemna in functie pe premierul Victor Ponta, din cauza ca acesta e „corupt”, despre Calin Popescu Tariceanu ca ar trebui sa se inscrie in PSD, iar despre nepotica sa, Sofia Anais, ca, la varsta de sase luni, are aceeasi minte cu Crin Antonescu.

Numele lui George Maior, care provine din PSD, a fost vehiculat in ultima vreme printre cele ale posibililor candidati la presedintie din partea PSD, insa acesta a negat ca ar avea vreo intentie in acest sens. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.