Acasă Politic Bucureşti: Traian Băsescu se teme de “un document secret între UDMR și...

Bucureşti: Traian Băsescu se teme de “un document secret între UDMR și Victor Ponta”

DISTRIBUIȚI

126520 – 03032014 Presedintele Traian Basescu a comentat, duminica seara, relatia dintre UDMR si presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, sustinand ca primii vor ajunge sa fie numiti politicienii „maghiari foarte buni”.

 

Seful statului a spus la B1 TV ca dupa ce UDMR va intra la guvernare nu il va mai numi pe Voiculescu „cancerul politicii romanesti”.

„Si eu am spus depre Voiculescu acest lucru. Acum ei se pupa, eu macar am intrat in razboi cu Voiculescu, dupa ce am spus ca e o solutie imorala. Acum o sa mearga pentru ca sunt cooptati la guvernare, ii baga Voiculescu si la Antena 3, il spala si pe Kelemen si o sa devina foarte buni politicienii maghiari si oameni de nadejde. Eu nu spun ca nu sunt asa, am guvernat bine cu ei si nu am nimic cu ei atata timp cat nu fac excese”, a afirmat Basescu.

Mai mult, presedintele se teme ca nu cumva premierul Victor Ponta sa faca un protocol secret.

„Mi-e teama sa nu existe un document secret intre UDMR si Victor Ponta. Teama mea este ca Victor Ponta, in disperarea de a-si face o majoritate, va ceda si vor exista tot soiul de protocoale secrete”, a mai spus Basescu.

Premierul Victor Ponta negociaza intrarea la guvernare a UDMR, care urmeaza sa isi prezinte conditiile. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.