Acasă Politic Bucureşti: Tăriceanu: Admiraţia a scunsă a lui Băsescu pentru Putin iese la...

Bucureşti: Tăriceanu: Admiraţia a scunsă a lui Băsescu pentru Putin iese la iveală

DISTRIBUIȚI

126522 – 03032014 Fostul premier Calin Popescu Tariceanu sustine ca presedinteleTraian Basescu este un admirator ascuns al lui Vladimir Putin si ca ar vrea sa faca o rocada presedinte-premier cu Emil Boc in stilul Putin-Medvedev.

 

„Admiratia ascunsa pe care o nutreste catre stilul dictatorial al lui Putin iese la suprafata”, a spus Calin Popescu Tariceanu, duminica seara, la Antena 3.

„Daca la ei a mers, de ce sa nu mearga si la noi? In Europa astfel de lucruri nu merg”, a afirmat Calin Popescu Tariceanu, vorbind despre o rocada Basescu-Boc, precum a facut la Moscova Vladimir Putin cu Dmitri Medvedev.

„Cand a fost Boc prim-ministru, prim-ministru de fapt era el”, a mai completat Tariceanu.

Fostul premier liberal s-a referit la declaratiile de duminica ale presedintelui Traian Basescu, care a spus ca i-ar placea sa faca un tandem cu Emil Boc pentru presedintia Romaniei, in care el sa candideze pentru functia de prim-ministru.

Calin Popescu Tariceanu a demisionat din PNL si incearca in acest moment sa creeze o alta formatiune politica numita Partidul Reformator Liberal. El a purtat discutii cu premierul Victor Ponta, care s-a aratat dispus sa-l sustina drept candidat al USD pentru prezidentiale, in conditiile in care Ponta doreste sa ramana prim-ministru. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.