Acasă Nord-Vest Cluj Cluj: Conflict de interese şi corupţie în cazul unui fost viceprimar din...

Cluj: Conflict de interese şi corupţie în cazul unui fost viceprimar din Turda

DISTRIBUIȚI

126859 – 14032014 –  Lucian Bogdan Nemeş, fost viceprimar al municipiului Turda (Cluj) a fost găsit în incompatibilitate de ANI, care a anunțat că anunţă că a constatat că, în timpul exercitării mandatului, Nemeș a participat la elaborarea proiectului de hotărâre privind alegerea lui Vasile Nemeş, tatăl său, în Consiliul de Administrație al S.C. Turda Salina Durgau S.A., a semnat expunerea de motive anexată proiectului de hotărâre și a votat introducerea pe ordinea de zi a acestui proiect de hotărâre.

Prin acțiunile sale, Lucian Bogdan Nemeş, în dubla sa calitate, de ales local și de președinte al unui partid politic, a încălcat legislația privind incompatibilitățile.

ANI a sesizat organele judiciare în vederea verificării indiciilor privind săvârșirea infracțiunii asimilate faptelor de corupție.

În perioada 22 aprilie 2012 – 15 martie 2013, Lucian Bogdan Nemeş a deținut funcția de președinte al organizației județene a unui partid politic, precum și președintele filialei Turda a partidului politic, iar, în perioada 28 iunie 2012 – 11 decembrie 2013, a deținut funcția de viceprimar al municipiului Turda. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.