Acasă Politic CRIN ANTONESCU DEMISIONEAZĂ DE LA PREȘEDINȚIA SENATULUI

CRIN ANTONESCU DEMISIONEAZĂ DE LA PREȘEDINȚIA SENATULUI

DISTRIBUIȚI

Crin Antonescu a demisionat de la președinția Senatului în timpul şedinţei în care plenul reunit trebuia să valideze Cabinetul Ponta III.

crin-antonescu-a-demisionat-din-functia-de-presedinte-al-senatului-s-a-sinucis-politic-a-comentat-ponta-18475706

Gestul liderului liberal a fost o provocare pentru premierul Victor Ponta, căruia Antonescu i-a spus că demisia sa este ultima confirmare a desființării USL.”Aveţi curaj, ca să ne convingem amândoi, să demisionăm amândoi din funcţiile pe care le-am obţinut la USL? Suntem aici, în plenul Parlamentului, e toată lumea, aveţi consilierii, presa. Eu demisionez frumos din preşedinţia Senatului, pe care mi-a dat-o USL, dumneavoastră, din funcţia de premier, pe care v-a dat-o USL”, a anunţat Antonescu fața celor două camere.

 

Antonescu a mai spus că prin acest gest se simte mai liber, în timp ce premierul nu se află în aceeași situație: ”Dumneavoastră, dacă nu mai sunteţi prim-ministru, nu mai sunteţi nimic”, s-a adresat liderul liberal către fostul său aliat.

 

După anunţul demisiei din funcţia de preşedinte al Senatului, Crin Antonescu a părăsit prezidiul şi a coborât în plen. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.