Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Directorii liceelor din Bucureşti informaţi de ANA despre prevenirea consumului de droguri...

Directorii liceelor din Bucureşti informaţi de ANA despre prevenirea consumului de droguri în rândul tinerilor

DISTRIBUIȚI

 126990 – 19032014 –  Fenomenul drogurilor în România şi impactul pe care acestea îl au asupra tinerilor au fost discutate de reprezentanţii ANA împreună cu  directorii liceelor din Capitală, la Colegiul Naţional ,,Gheorghe Lazăr”.

La reuniune, au participat chestor de politie Sorin Oprea, directorul Agenţiei Naţionale Antidrog, prof. Constantin Trăistaru, inspector şcolar general, Inspecoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, comisar şef de poliţie Cătălin Ţone, şeful Serviciului Antidrog – Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, specialişti din cadrul Serviciului Reducerea Cererii de Droguri din cadrul Agenţiei Naţionale Antidrog, precum şi directorii liceelor din Bucureşti.

                                                                                                                                             Potrivit Strategiei naţionale antidrog 2013 – 2020, una dintre problemele actuale ale societăţii româneşti o constituie creşterea cererii de droguri în rândul populaţiei generale, îndeosebi în rândul elevilor.

Răspândirea consumului abuziv de droguri în rândul populaţiei tinere a dus la apariţia de reţele de trafic ample pe teritoriul ţării noastre, fiind necesară astfel, o intensificare, în cadrul programelor şcolare, extraşcolare şi de petrecere a timpului liber, a acţiunilor de informare, educare şi conştientizare a populaţiei şcolare în vederea neînceperii consumului de droguri.

Această activitate vine în scopul îmbunătăţirii activităţii de prevenire a consumului de droguri în liceele din Bucureşti şi este organizată în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti – Serviciul Antidrog. –PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.