Acasă Externe Malaezia: Un avion dispărut cu 239 de persone la bord nu poate...

Malaezia: Un avion dispărut cu 239 de persone la bord nu poate fi găsit

DISTRIBUIȚI

126690 – 09032014 – Operatiunile de cautare aeriana din zona unde un avion din Malaezia care transporta 239 de persoane se presupune ca s-ar fi prabusit au fost suspendate, au anuntat reprezentantii Malaysian Airlines, potrivit Ziare.com.

Oficialii companiei Malaysian Airlines, al carei avion a disparut de pe radar in noaptea de vineri, deasupra Marii Chinei de Sud, au spus ca echipele din Malaezia, Singapore si Vietnam vor continua doar pe mare operatiunile de cautare in aceasta zona.

Aeronava Boeing 777 efectua un zbor din Kuala Lumpur catre Beijing. Dupa ce a disparut de pe radar, a fost initiata o operatiune internationala de salvare.

Fortele aeriene vietnameze au observat sambata doua urme mari de ulei in zona in care se presupune ca s-ar fi prabusit avionul companiei Malaysia Airline.

Potrivit unei declaratii a guvernului vietnamez, cele doua urme de ulei au fost vazute in dupa-amiaza zilei de sambata, la sud de Vietnam si au lungimi de 10 kilometri, respectiv 15 kilometri. Nu exista o confirmare ca cele doua urme ar apartine avionului disparut, insa in declaratie se spune ca acestea sunt similare celor lasate de cele doua rezervoare ale unui avion care s-a prabusit. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.