Acasă Externe Ministrul Stanoevici cere românilor din Spania să-și eficientizeze activitatea prin structuri de...

Ministrul Stanoevici cere românilor din Spania să-și eficientizeze activitatea prin structuri de tip rețea

DISTRIBUIȚI

– 127290 – 31032014 – Asociațiile de români din regiunile spaniole Castilla la Mancha și Valencia s-au întâlnit duminică, 30 martie, cu ministrul Bogdan Stanoevici pentru a discuta despre modele de organizare într-o abordare de tip rețea. Cu acest prilej, Stanoevici a prezentat avantajele unei mai bune organizări a comunității pentru relaționarea cu autoritățile spaniole, dar și cu oficialitățile române. Ministrul pentru românii de pretutindeni a vorbit și despre sprijinul financiar pe care asociațiile îl pot primi prin DRP.

În cadrul întâlnirilor oficiale, ministrul Stanoevici a discutat cu președintele Parlamentului Provincial, Benjamin Pietro Valencia, ci prefectul provinciei Cuenca, Ángel Mariscal Estrada, cu primarii din Villarejo de Salvanes și Barajas de Melo, precum  și cu episcopul vicar general al Provinciei Cuenca. În toate întrevederile a fost evidențiată integrarea comunității românești în societatea spaniolă.

Astăzi, Bogdan Stanoevici se întâlnește cu primarul orașului Cuenca, Juan Avila, primarul orașului Toledo, Emiliano García-Page Sánchez, cu Preasfinția Sa Episcopul Timotei.

De asemenea, oficialul român va participa, din partea Guvernului României, la funeraliile naționale organizate de Guvernul de la Madrid pentru Adolfo Suarez, șeful primului Guvern democratic al Spaniei. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.