Acasă Nord-Est Neamt Neamţ: Gheorghe Ştefan s-a înscris în Fundaţia Mişcarea Populară

Neamţ: Gheorghe Ştefan s-a înscris în Fundaţia Mişcarea Populară

DISTRIBUIȚI

126683 – 09032014 –  Primarul de Piatra-Neamţ, Gheorghe Ştefan a anunţat, sâmbătă, înscrierea în Fundaţia Mişcarea Populară. „Mişcarea Populară este proiectul lui Traian Băsescu, iar eu am fost permanent un susţinător al proiectelor sale. Am respectat mereu foarte mult faptul că Traian Băsescu a reuşit    să salveze România, ducând nava cu bine la cheu pe timp de furtună”, a spus primarul Ştefan, potrivit unui comunicat al PMP.

În comunicat se mai menționează că „primarul Ştefan a precizat că nu are ambiții politice neîmplinite, sau dorinţe pentru funcţii de orice fel, ci îşi doreşte să lase ceva în urmă şi să sprijine tineri care să ducă proiectele importante mai departe”.

„Proiectul nostru este unul foarte curajos, cu o viziune clară asupra României de azi şi de mâine. Sunt convins că intrarea domnului primar Ştefan în Fundaţie ne va ajuta să consolidăm dreapta din Moldova, pornind de aici, de la Neamţ”, a spus preşedintele PMP, Eugen Tomac.

„Împreună cu oameni precum primarul Gheorghe Ştefan, primarul Emil Boc, primarul Laurenţiu Leoreanu din Roman, ca şi alte câteva sute de primari care s-au alăturat, în ultima vreme, Mişcării Populare, toţi sunt ceea ce sunt în politică pentru că fac lucruri bune pentru oameni şi primesc în schimb voturi”, a spus deputatul Elena Udrea. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.