Acasă Vest Caras-Severin Percheziţii la “Regele Asfaltului din Banat”

Percheziţii la “Regele Asfaltului din Banat”

DISTRIBUIȚI

127188 – 27032014 –  Mai multe perchezitii au loc, joi dimineata, la locuinta omului de afaceri Georgica Cornu, supranumit “Regele Asfaltului din Banat”. El este suspectat ca ar fi cauzat statului un prejudiciu in valoare de 60 de milioane de lei.

Procurorii DIICOT descind la vila din Timisoara a acestuia, dar si la sediile mai multor firme care fac parte din grupul condus de Cornu, Izometl – Confort.    Perchezitiile au loc in Timisoara si la Dumbravita din Timis, dar si in mai multe judete. Astfel, peste 20 de descinderi sunt organizate, in acelasi timp, si in Drobeta Turnu Severin, Targu Jiu si Strehaia, unde sunt perchezitionate mai multe locuinte ale romilor suspectati ca sunt implicati in acest caz.

Georgica Cornu si celelalte persoane vizate de ancheta sunt suspectate de evaziune fiscala prin facturi false. Conform anchetatorilor, Cornu facea afaceri cu romii din Strehaia. Ei procurau facturi false care atestau cumpararea de materiale de constructii. Romii primeau bani de la Cornu pentru serviciile lor.

Peste 20 de persoane urmează sa fie audiate. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.