Acasă Externe Rep.Moldova: Relaţiile dintre Republica Moldova şi SUA, mai bune ca oricând

Rep.Moldova: Relaţiile dintre Republica Moldova şi SUA, mai bune ca oricând

DISTRIBUIȚI

 –127271 – 31032014 – Asistentul pentru Afaceri Europene si Eurasiatice al Secretarului de Stat al SUA, Victoria Nuland, a declarat, duminica, in cadrul intrevederilor avute la Chisinau, ca relatiile dintre Republica Moldova si Statele Unite ale Americii sunt in prezent „mai puternice ca oricand”.

Victoria Nuland a dat asigurari, in cadrul intrevederii cu presedintele Nicolae Timofti, ca SUA raman angajate in sustinerea aspiratiilor Rep. Moldova de a deveni un stat prosper si democratic in cadrul unei Europe unite.

Aceasta l-a informat pe presedintele Timofti ca SUA au in vedere intensificarea programelor de dezvoltare destinate diferitelor domenii din Rep. Moldova.

Cei doi oficiali au discutat pe larg despre criza politica din regiune si eforturile pe care le intreprinde comunitatea internationala pentru detensionarea situatiei.

Nicolae Timofti si Victoria Nuland au facut un schimb de pareri despre evolutiile din regiunea transnistreana si eficienta formatului de negocieri 5+2. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.