Acasă Politic Roma: Premierul Ponta a fost primit de Papa Francisc

Roma: Premierul Ponta a fost primit de Papa Francisc

DISTRIBUIȚI

126514 – 02032014 Premierul Victor Ponta, aflat la Roma, a fost primit in audienta, la Palatul Apostolic din Vatican, in biblioteca privata, de catre Suveranul Pontif, Papa Francisc.

 

La Vatican, Ponta a fost insotit de sotie, Daciana, de ministrul de Externe, Titus Corlatean, de ministrul Mediului, Rovana Plumb, si de europarlamentarul PSD Corina Cretu, vicepresedinte al Grupului Socialist din Parlamentul European.

Guvernul informa, anterior, ca vor fi discutate relatiile si colaborarea dintre Romania si Sfantul Scaun in sustinerea drepturilor omului, a libertatii religioase si combaterii discriminarii crestinilor in lume si o serie de proiecte bilaterale in domeniul educatiei si culturii, promovarea cooperarii ecumenice prin incurajarea dialogului dintre Biserici si sustinerea comunitatilor romanesti din diaspora.

Premierul Ponta declarase ca ii va darui Suveranului Pontif, Papa Francisc, un tricou care i-a apartinut fotbalistului roman Gheorghe Hagi, semnat de acesta, precum si o icoana trimisa cadou de Patriarhul Romaniei, Preafericitul Daniel. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.