Acasă Politic Roma: Victor Ponta îl susţine pe Martin Schulz la șefia Comisiei Europene

Roma: Victor Ponta îl susţine pe Martin Schulz la șefia Comisiei Europene

DISTRIBUIȚI

 

 

126512 – 02032014-Președintele PSD Victor Ponta a participat, sâmbătă, la Roma, la Congresul Partidului Socialiștilor și Social-Democraților Europeni, ocazie cu care a afirmat că îl va susține pe Martin Schulz la șefia Comisiei Europene.

„Este prima dată când cetăţenii europeni îşi vor alege preşedintele Comisiei Europene, nu va mai fi ales doar de un grup de oameni politici sau de tehnocraţi, iar pentru România este important că cel care este candidat, Martin Schulz, a fost de atâtea ori în România, cunoaşte ţara, a fost la mine în colegiu, în Târgu-Jiu, şi evident că îl voi susţine în campanie. Având 12 prim-miniştri şi încă şapte guverne în care sunt viceprim-miniştri din familia noastră politică, este evident că Martin Schulz are o şansă importantă de a fi viitorul preşedinte şi, alături de noi, de a schimba Europa în bine”, a spus liderul PSD, premierul Ponta.

Președintele Parlamentului European a fost desemnat candidatul PES la șefia CE, în locul lui Jose Manuel Barroso, al cărui mandat se încheie în luna octombrie. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.