Acasă Nord-Vest Cluj Şeful DSV Cluj, ridicat pentru audieri

Şeful DSV Cluj, ridicat pentru audieri

DISTRIBUIȚI

127006 – 20032014 –  Seful Directiei Sanitare Veterinare (DSV) Cluj, Nicolae Pivariu, este suspectat in dosarul de evaziune fiscala, cu un prejudiciu de peste 15 milioane de euro, si punere in circulatie de carne alterata, acesta fiind audiat de miercuri noapte la DIICOT, potrivit unor surse judiciare.

Procurorii DIICOT l-au ridicat miercuri pe Pivariu de la locuinta sa si l-au adus la Bucuresti pentru a-l audia. Alaturi de acesta sunt audiate si alte persoane, in dosarul „mafia carnii”, potrivit Mediafax.

In aceasta cauza, procurorii DIICOT au facut, la 12 martie, 102 perchezitii domiciliare in 18 judete, fiind vizate 80 de persoane din doua grupuri infractionale organizate.

Anchetatorii fac cercetarile pentru evaziune fiscala, spalare de bani, punere in circulatie de produse alterate si trafic de influenta, prejudiciul produs de membrii celor doua grupari fiind estimat la peste 15 milioane de euro.

Peste 70 de persoane au fost audiat in urma perchezitiilor din 12 martie, iar zece dintre acestea au fost retinute de procurori. Toti cei zece inculpati au fost arestati preventiv, la 13 martie, in urma unor decizii ale Tribunalului Bucuresti si Curtii de Apel. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.