Acasă Economie Tulcea: Şase traficanţi de droguri arestaţi la Tulcea

Tulcea: Şase traficanţi de droguri arestaţi la Tulcea

DISTRIBUIȚI

127295 – 31032014 – Procurorii  DIICOT Tulcea împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea, Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea – Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi Serviciul Criminalistic au efectuat zece de percheziţii pe raza municipiului Tulcea, în cadrul unei acţiuni de destructurare a unei grupări infracţionale structurată pe mai multe paliere, specializată în trafic de droguri de risc şi efectuarea, fără drept,  de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

         Potrivit procurorilor, în cursul anului  2014, pe raza municipiului Tulcea, sub coordonarea a doi bărbaţi, s-a constituit o grupare infracţională, la care au aderat mai multe persoane, specializată în procurarea, deţinerea şi comercializarea de droguri  şi efectuarea, fără drept,  de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive. Drogurile erau destinate comercializării pe raza municipiului Tulcea.

         Cu ocazia efectuării percheziţiilor domiciliare au fost ridicate de la locuinţele suspecţilor, droguri şi produse  susceptibile de a avea efecte psihoactive, precum şi dispozitive pentru confecţionarea artizanală a ţigaretelor.

           Procurorii DIICOT Tulcea au dispus reţinerea a şase suspecţi, iar instanţa competentă a dispus arestarea preventivă a acestora. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.