Acasă Sud Arges Argeş: Mereu Basescu e de vina

Argeş: Mereu Basescu e de vina

DISTRIBUIȚI

127596 – 11042014 – Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la lansarea candidatului PSD-UNPR-PC la sefia Consiliului Judetean Arges, in locul lui Constantin Nicolescu, ca lumea este alaturi de alesii locali, indiferent de armele care sunt folosite impotriva lor.

„Cred ca lumea este alaturi de voi. (…) oricate arme au fost folosite impotriva primarilor si alesilor vostri. Important e in ce pozitie o sa fim dupa 25 mai, cand sunt convins ca romanii ne vor sprijini la alegeri pentru Parlamentul European. Europarlamentarii nostri se vor duce la Bruxelles sa lupte pentru Romania, nu impotriva ei, cum au facut-o cei de la PDL. Important este sa nu uitam de ce in acesti noua ani si jumatate romanii au fost nemultumiti si nedreptatiti”, a spus Victor Ponta.

De asemenea, seful Guvernului promis ca ”va face dreptate” romanilor, dar a adaugat ca dreptate „pana la capat” se va face numai in ziua in care pe poarta de la Cotroceni va iesi Traian Basescu” si cand se va castiga „aceasta batalie cumplita”.

„Eu cred ca atunci ii facem dreptate si lui Costica Nicolescu si celorlalti multi care nu au putut niciodata sa fie invinsi la vot, si s-a incercat in cazul multora sa fie invinsi pe alte cai”, a mai spus seful Guvernului.

Totodata, acesta a adaugat ca are credinta ca numarul romanilor care vor sa scape de „acest regim” este mai mare decat cei 7,4 milioane care au votat la referendumul din 2012, dar ca cei care nu au votat pentru demiterea lui Basescu nu au avut curaj sa o faca.

In luna februarie, judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis ca presedintele, la acea vreme, al Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, se afla in stare de incompatibilitate si ca trebuie demis. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.