Acasă Nord-Vest Bihor Bihor: Abator clandestin

Bihor: Abator clandestin

DISTRIBUIȚI

 127787 – 18042014 –   Peste 700 de kilograme de carne şi peste 50 de kilograme de organe au fost descoperite de poliţiştii de investigare a fraudelor într-un abator clandestin din judeţul Bihor.

Poliţiştii de investigare a fraudelor alături de poliţiştii Postului de Poliţie Cociuba Mare au identificat, în localitatea bihoreană Petid, un abator clandestin în care, un bărbat de 36 de ani, din localitatea Tinca, este bănuit că ar fi sacrificat animale, respectiv vită şi porc, fără a respecta normele legale.

El este bănuit că, ulterior, ar fi comercializat carnea şi produsele din carne rezultate în urma sacrificării, către diferite persoane fizice şi juridice.

În urma verificărilor efectuate în abatorul improvizat, au fost descoperite 735 de kilograme de carcasă de vită şi porc, 53,3 kilograme de organe şi trei piei de vită, în valoare de aproximativ 7.550 de lei.

De asemenea, au fost descoperite şi ridicate diverse caiete cu evidenţe, manuale şi crotalii aparţinând unor animale sacrificate anterior, care atestă efectuarea unor operaţiuni comerciale care nu au fost evidenţiate şi declarate organelor fiscale.

Întreaga cantitate de produse din carne descoperită a fost confiscată, urmând a fi neutralizată.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor continuă cercetările în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.