Acasă Politic Bucureşti: ANRP va cere suspendarea tranzacţiei cu terenuri de la Nana

Bucureşti: ANRP va cere suspendarea tranzacţiei cu terenuri de la Nana

DISTRIBUIȚI

127775 – 18042014 –  Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP) urmeaza sa ceara in instanta suspendarea tranzactiei cu terenurile din comuna Nana, in care este implicata Ioana Basescu, fiica presedintelui Romaniei.

Conducerea ANRP lucreaza la documentatia care va ajunge in instanta, informeaza Digi24. In acest mod, ANRP se conformeaza solicitarilor Corpului de Control al Guvernului, care a intocmit un raport cu privire la retrocedarile de terenuri facute in comuna Nana din judetul Calarasi inainte ca Ioana Basescu sa cumpere teren in localitate.

ANRP va contesta in instata 11 titluri de proprietate asupra carora exista suspiciuni ca s-au transferat ilegal. Si Prefectura judetului Calarasi a atras atentia, joi, ca se va cere instantei anularea unora dintre titlurile de proprietate.

Astfel, din cele 290 de ha achizitionate de Ioana Basescu in baza unui credit ipotecar de peste 1 milion de euro, ANRP cere anularea drepturilor de proprietate pentru circa 70 de ha. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.