Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Circulaţie restricţionată în zona Patriarhiei de Florii

Bucureşti: Circulaţie restricţionată în zona Patriarhiei de Florii

DISTRIBUIȚI

127623 – 11042014 – Circulaţia din Capitală va fi restricţionată în duminica de Florii, cu ocazia procesiunii religioase care se va desfăşura de la Mânăstirea Radu Vodă până la Catedrala Patriarhală, informează Brigada Rutieră a Capitalei.

Între orele 15.30 – 18.30, circulaţia va fi închisă pe traseul Mânăstirea Radu Vodă – Bulevardul Mărăşti -Bulevardul Dimitrei Cantemir – strada Bibescu Vodă – Calea Şerban Vodă – Catedrala Metropolitană Sfântul Spiridon Nou, apoi strada Principatelor Unite – strada Enăchiţă Văcărescu, apoi pe strada Sfânta Ecaterina şi Paraclisul Universitar Sfânta Ecaterina, apoi pe strada Bibescu Vodă şi Colina Bucuriei până la Catedrala Patriarhală.

Începând de astăzi, de la ora 18 şi până mâine la ora 20 , circulaţia va fi întreruptă pe DN1B, centura de nord a muncipiului Ploieşti, la kilometrul 5, pe raza localităţii prahovene Blejoi, din cauza unor lucrări la o trecere de nivel cu calea ferată.

Ruta ocolitoare este pe drumul comunal 159, drumul de legătură dintre localităţile Boldeşti-Scăieni şi Bucov, apoi, imediat după podul peste râul Teleajen, înainte de a intra în     Boldeşti-Scăieni se virează la dreapta, se trece pe sub podul de cale ferată, apoi se iese în DN1B în zona Grădinii Zoologice de Bucov.

În judeţul Vâlcea, până în data de 30 aprilie pe DN7C, centura Călimăneşti în dreptul kilometrului 2, se execută lucrări la reţeaua de apă potabilă, iar o bandă de circulaţie este închisă. Traficul se va desfăşura alternativ pe cealaltă bandă, cu ajutorul piloţilor de dirijare. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.