Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Consiliul Concurenţei analizează preluarea E.ON Instalaţii Interioare de către E.On România

Bucureşti: Consiliul Concurenţei analizează preluarea E.ON Instalaţii Interioare de către E.On România

DISTRIBUIȚI
consiliul-concurentei

128006 – 29042014 –  Consiliul Concurenţei analizează operaţiunea de concentrare economică care urmează a se realiza prin dobândirea controlului în comun, de către E.ON România SRL şi Adrem Invest SRL, asupra E.ON Instalaţii Interioare SA.

Anterior realizării operaţiunii E.ON Instalaţii Interioare SA făcea parte din grupul E.ON.

E.ON România SRL, membră a grupului E.ON, este o companie platformă care susţine companiile E.ON opraţionale în România în sectorul gazelor naturale şi al electricităţii.

Adrem Invest SRL, membră a grupului Adrem, este specializată în ingineria industrială şi are ca principale activităţi dezvoltarea soluţiilor pentru aplicaţiile vidului în industrie, furnizarea de soluţii de automatizare, citirea contoarelor electrice şi a celor de gaze naturale.

E.ON Instalaţii Interioare SA va avea ca obiect principal de activitate efectuarea reviziilor şi verificărilor tehnice periodice a instalaţiilor de gaze naturale.

Consiliul Concurenţei va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de Legea concurenţei şi aşteaptă opiniile şi punctele de vedere ale părţilor interesate cu privire la această concentrare economică. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.