Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Crin Antonescu: “Plângerea penală să o semneze Firea, nu un întreg...

Bucureşti: Crin Antonescu: “Plângerea penală să o semneze Firea, nu un întreg colhoz politic”

DISTRIBUIȚI

127668 – 15042014 – Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seara, ca nu va semna plangerea penala impotriva presedintelui Traian Basescu, plangere despre care premierul Victor Ponta a anuntat ca o va depune marti.

„Nu semnez plangerea impotriva lui Traian Basescu. Sigur ca ce a facut presedintele este inacceptabil, dar de aici si pana la un gest politic de partid, initiat de domnul Ponta pentru partidul sau, este cale lunga”, a spus liderul liberal la RTV.

Acesta a precizat ca, intocmai ca presedintele, „nici Victor Ponta nu evita sa ameninte”.

„E scandalos ca primii doi oameni din stat se comporta, la vedere, asa cum spuneam acum multe luni, ca doua capetenii de banda, luptandu-se pentru controlul asupra justitiei”, a adaugat Crin Antonescu.

Potrivit acestuia, scandalul „Ponta-Basescu este mai vechi: nici Basescu nu evita sa ameninte cu puscaria, nici Ponta nu evita sa spune ce are de facut justitia”.

Liderul liberal a mentionat ca, „din punct de vedere juridic, o plangere penala trebuie facuta de persoana care se considera vatamata, nu de un intreg colhoz politic la chemarea lui Victor Ponta, sa o semneze doamna Firea. Mie mi se pare caraghios ca eu i-as da o mana de ajutor lui Basescu pentru ca nu semneaza 300 de insi o plangere penala”, a conchis Antonescu.

Victor Ponta a declarat, luni, ca va fi depusa o plangerea penala, pe care o va semna atat el, „cat si toti senatorii si deputatii care considera ca un asemenea comportament mafiot trebuie sanctionat legal”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.