Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Crin Antonescu: “Victor Ponta minte cu neruşinare”

Bucureşti: Crin Antonescu: “Victor Ponta minte cu neruşinare”

DISTRIBUIȚI
antonescu_la_tv

127767 – 18042014 – Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca USL nu mai exista, iar Victor Ponta „minte tot buchetul ala de flacai de la Antena 3”, ca replică la ceea ce tocmai afirmase premierul la postul de televiziune menţionat.

Antonescu a adaugat ca premierul „minte cu nerusinare”, este „un premier si un partener mincinos” si „se teme de mine”.

„Basescu spune niste lucruri care ii dau sansa propagandei lui Victor Ponta sa se dezvolte. PSD are o mare problema, anume Antonescu si PNL. Se teme de mine. De aceea mi-au construit o imagine de tradator, pentru ca e mai usor pentru ei sa aiba o confruntare cu Basescu si oamenii lui decat cu mine. Ponta minte cu nerusinare. Da, este mincinos, dar nu vreau sa insisti pe asta. In Romania prima sansa o are acela care minte, daca are guri de amplificare, cel ale carui minciuni sunt repetate, asa cum a castigat si Basescu, cel care n-are rusine, cel care poate sa spuna fara sa clipeasca orice minciuna, insa eu nici nu cedez din aceasta lupta si nici nu ma adaptez, stiu ca am sanse mai mici din aceasta cauza, dar imi asum. Nu e vorba ca dreapta nu e mai mare decat stanga, insa daca vor fi mai multi oameni din Romania sa iesim din acest tipar, eu ma validez drept un candidat la prezidentiale”, a spus Crin Antonescu, la Realitatea Tv.

Totusi, acesta declarase anterior ca ca prima sansa la alegerile prezidentiale o are fostul sau partener de alianta, Victor Ponta, atuul sau principal fiind „aparatul politic al PSD”, insa chiar daca va fi ales, acesta nu va fi un presedinte liber, pentru ca are o problema de model si de cultura. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.