Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Decizie amânată

Bucureşti: Decizie amânată

DISTRIBUIȚI

127999 – 29042014 –  Comisia Juridică a decis, marți, să amâne decizia în cazul senatorului PSD Marius Isăilă până la 28 mai. Propunerea de amânare a trecut cu cinci voturi ”pentru” și trei ”împotrivă”.

Comisia Juridică din Senat s-a întrunit într-o ședință secretă în care ar fi trebuit să finalizeze studierea dosarului senatorului.

La finalul ședinței, președintele Comisiei, Cătălin Boboc a anunțat că s-a decis amânarea unei hotărâri.           La 10 aprilie a. c., șeful DNA a transmis Senatului cererea pentru încuviințarea arestării preventive a senatorului PSD Ovidiu Marius Isăilă, cercetat pentru trafic de influență și instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Potrivit DNA, în perioada 2012-2014, inculpatul Isăilă, șef serviciu în Ministerul Finanțelor și începând cu decembrie 2012 senator, prin folosirea influenței pe care o avea sau pe care a lăsat să se înțeleagă că o are pe lângă funcționari publici, pe care i-ar putea determina să nu își îndeplinească în mod corect atribuțiile de serviciu, a obținut importante sume de bani. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.