Acasă Social Bucureşti: Inundaţiile nu se opresc

Bucureşti: Inundaţiile nu se opresc

DISTRIBUIȚI

127917 – 25042014 –  Hidrologii au actualizat avertizarile de inundatii emise zilele trecute pentru mai multe rauri din Muntenia si Oltenia. Astfel, incepand de vineri, de la ora 10,00, pana sambata, la ora 18.00, este cod portocaliu pe raurile din bazinele hidrografice ale Motrului superior si afluentul sau Cosustea (judeteleMehedinti si Gorj), pe sectorul indiguit de pe Jiu la Racari (judetul Dolj).

De asemenea, in intervalul mentionat, este cod galben pe cursurile de apa din bazinele hidrografice ale raurilor Desnatui (judetul Dolj), pe Jiu si pe afluentii sai (judetele Hunedoara,Mehedinti, Gorj si Dolj), Oltet si pe unii afluenti ai Oltului inferior din judetele Gorj, Olt, Valcea si Dolj, pe Calmatui (judetul Teleorman), bazinul superior al Vedei si pe afluentii sai din judetele Olt,Teleorman si Arges, pe raurile din bazinele superioare ale Argesului si Dambovitei (judeteleArges si Dambovita).

Potrivit hidrologilor, fenomenele asteptate pe raurile din judetele Olt, Valcea, Teleorman, Arges si Dambovita vor avea o intensitate maxima vineri, intre orele 12.00 si 22.00.

Fenomenele vizate sunt cresteri de debile si niveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice amintite, cu depasiri ale cotelor de atentie si de inundatie. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.