Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Măsuri speciale pentru siguranţa publică în perioada Paştilor

Bucureşti: Măsuri speciale pentru siguranţa publică în perioada Paştilor

DISTRIBUIȚI
sorin_oprescu7

 127735 – 17042014 – Primarul General, Sorin Oprescu, a dispus o serie de masuri pentru perioada sarbatorilor Pascale, astfel incat sa fie asigurate mentinerea curateniei, transportul public si siguranta bucurestenilor precum si buna desfasurare a activitatilor organizate in Capitala cu acest prilej.

In vederea mentinerii ordinii publice, incepand din data de 18 aprilie, Politia Locala a Municipiului Bucuresti (PLMB) va dubla numarul misiunilor de patrulare efectuate de politistii locali. Actiunea, care vizeaza prevenirea faptelor antisociale in perioada Sarbatorilor Pascale, continua seria de masuri speciale incepute de Florii, din dispozitia primarului general.

La actiunile privind mentinerea ordinii publice in perioada Sarbatorilor Pascale vor participa politistii locali din cadrul serviciilor de Ordine Publica, Circulatie, Interventii, dar si efective din cadrul Patrulei Calare a Municipiului Bucuresti. Misiunile vor viza combaterea faptelor antisociale atat in centrul Capitalei, cat si in apropierea marilor biserici.

Zona Patriarhiei, a Centrului Istoric si anumite zone cu potential risc infractional vor fi supravegheate atat de agentii locali cat si de sistemul de monitorizare video al Politiei Locale a Municipiului Bucuresti. In noaptea de Inviere, echipajele PLMB vor asigura mentinerea fluidizarii traficului si prevenirea producerii unor evenimente care ar putea pune in pericol siguranta publica. Unitatile Patrulei Calare vor avea trasee speciale de patrulare in noaptea de Inviere intre marile biserici din Bucuresti, iar in zilele urmatoare se vor afla in parcurile Capitalei, acolo unde vor avea loc actiuni speciale pentru pastrarea sigurantei publice si in vederea combaterii comertului ambulant neautorizat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.