Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Moţiune de cenzură, după europarlamentare

Bucureşti: Moţiune de cenzură, după europarlamentare

DISTRIBUIȚI

127877 – 24042014 –  PNL va depune moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Ponta cel mai probabil după data de 25 mai, dat fiind faptul că parlamentarii vor avea în perioada următoare activităţi în teritoriu, a precizat liberalul Corneliu Dobriţoiu, preşedintele Comisiei pentru apărare a Senatului.

„PNL strânge semnături şi ne concentrăm eforturile politice pentru a pune în operă promisiunea aceasta politică (depunerea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului – n.r.). Astăzi (miercuri – n. r.) am semnat şi eu un tabel privind promovarea acestei moţiuni de cenzură. Este un proces amplu, în plină desfăşurare. În situaţia în care Senatul va munci, se va concentra profund în activitatea din colegii, în logica bunului simţ, în momentul în care va reîncepe activitatea acestei Camere, categoric că atunci vom depune această moţiune”, a declarat Dobriţoiu.

La 8 aprilie a. c., preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat că, până pe 30 aprilie, grupurile parlamentare ale liberalilor vor pregăti textul unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului, pentru situaţia în care nu vor fi adoptate reducerea CAS la angajator şi neimpozitarea profitului reinvestit.

„BPN al PNL a decis ca grupurile parlamentare, cel din Senat şi cel din Cameră, să pregătească până în data de 30 aprilie textul unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Ponta-Ghiţă-Hunor, pentru că aşa cum am anunţat, dacă până la 1 mai nu avem o decizie a Guvernului privitoare la măsurile angajate şi prin programul de guvernare şi prin declaraţiile premierului şi prin ceea ce împreună am anunţat, reducerea CAS cu cinci puncte procentuale la angajator şi neimpozitarea profitului reinvestit, vom face o moţiune de cenzură şi până în 30 aprilie textul acestei moţiuni de cenzură va fi pregătit de grupurile parlamentare”, a anunţat la acel moment Antonescu. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.