Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: PDL acuză existenţa unui pact PSD-PMP pentru apărarea aleşilor penali

Bucureşti: PDL acuză existenţa unui pact PSD-PMP pentru apărarea aleşilor penali

DISTRIBUIȚI

127997 – 29042014 –   PDL condamnă atitudinea deputaților puterii care au votat luni, în Comisia Juridică a Camerei, împotriva solicitării DNA privind încuvințarea arestării preventive a deputatului PMP Florin Popescu, acuzat de fapte de corupție.

„PDL constată că pactul pentru imunitate, patentat în Parlament de USL pentru ferirea aleșilor penali de justiție, funcționează perfect și în favoarea unui partid care pretinde că face opoziție la guvernarea Ponta, dar care, în realitate, se bucură de protecția celor care au lovit Justiția în marțea neagră. Votul dat în Comisia Juridică a Camerei este un vot împotriva Justiției și împotriva Constituției. Cerem liderilor Mișcării Populare, repere morale pentru partidul cu același nume, să le spună românilor cum a fost respectat în cazul colegului lor, Florin Popescu, articolul constituțional potrivit căruia Nimeni nu este mai presus de lege. De asemenea, cerem candidaților PMP la alegerile europarlamentare să explice în campania electorală care sunt motivele pentru care colegul lor Popescu beneficiază de un tratament privilegiat în fața Justiției în comparație cu românul de rând. PMP se dovedește a fi beneficiarul super-imunității brevetate de PSD pentru apărarea penalilor. Constatăm că acest partid care se pretinde de dreapta și care promite să ridice România, nu lasă să fie ridicată nici măcar imunitatea unui simplu deputat”, se arată într-un comunicat al PDL.

“Consecvent principiilor sale, PDL va vota în plen, așa cum a procedat și în Comisie, în favoarea solicitării DNA și va proceda identic în cazul oricărei solicitări a Justiției, indiferent de numele sau culoarea politică a persoanei în cauză”, se mai arată în comunicat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.