Acasă Politic Bucureşti: PDL cere demisia premierului Ponta din cauza lui Adrian Duicu

Bucureşti: PDL cere demisia premierului Ponta din cauza lui Adrian Duicu

DISTRIBUIȚI

127551– 09042014 – Liderul deputaţilor PDL, Tinel Gheorghe, a declarat, miercuri, că premierul Victor Ponta trebuie să-şi dea demisia după publicarea stenogramelor potrivit cărora Adrian Duicu, șeful CJ Mehedinți, făcea trafic de influență din cabinetul premierului.

„De urgenţă, dacă mai are demnitate, Victor Ponta să demisioneze din fruntea Guvernului, pentru că actul de corupţie a pătruns în biroul domniei sale.Victor Ponta calcă din ce în ce mai apăsat pe urmele lui Adrian Năstase. Asta face de când este prim-ministru”, a susținut deputatul PDL într-o conferință de presă.          Potrivit acestuia, Ponta „nu este prizonierul baronilor, ci a devenit parte a sistemului de corupţie generat de baroni”.

„Cazul Duicu este situaţia care ar trebui să-i genereze demisia domnului prim ministru, pentru că este inacceptabil ca în «biroul oval» al domniei sale să aibă loc discuţiile şi dezbaterile redate în stenogramele prublicate de către Curtea de Apel cu privire la reţinerea lui Duicu. PDL consideră inacceptabile explicaţiile date de Victor Ponta. Victor Ponta se ocupă de trafic de influenţă”, a mai spus TiTinel Gheorghe. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.