Acasă Social Bucureşti: Pre-pay, doar cu buletinul

Bucureşti: Pre-pay, doar cu buletinul

DISTRIBUIȚI

127552 – 09042014 –.  Proiectul de lege privind regimul cartelelor telefonice pre-plătite a fost aprobată miercuri în şedinţa de guvern, la solicitarea CSAT. Premierul şi ministrul pentru Societate Informaţională, Răzvan Cotovelea, au anunţat că după aprobare va fi trimis Parlamentului. Înainte de aprobare însă, Victor Ponta a verificat dacă proiectul este în forma în care să poată fi transmis Parlamentului, conform solicitării CSAT.

„În ultima sedinta CSAT s-a luat decizia adoptarii unui proiect de lege privind pentru prevenirea riscurilor la adresa securitatii nationale. Este vorba de obligatia detinatorilor de cartele pre-platite de a depune un act de identitate si despre obligatii pentru furnizorii de servicii telefonice”, a afirmat ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, citat de B! Tv.

Operatorii de telefonie mobilă au obligaţia de a notifica toţi deţinătorii de cartele pre-pay cu privire la această obligaţie iar aceştia sunt obligaţi ca în termen de şase luni de la intrarea în vigoare a legii, să depună un document de identitate.

„Daca nu se va face acest lucru, furnizorul va sista serviciul până când deținătorul va înregistra cartelele. Din momentul intrării în vigoare a Legii, toți vor avea obligația de a depune un document de identitate”, a precizat ministrul Justiției.

Modificarea legisltivă îi vizează şi pe agenţii economici, care trebuie să depună documente de constituire a societăţii, potrivit ministrului Justiţiei. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.