Acasă Economie Bucureşti: Promisiuni

Bucureşti: Promisiuni

DISTRIBUIȚI

127893 – 24042014 –   Ministerul Sănătăţii anunţă că va asigura finanţarea necesară pentru buna funcţionare a secţiilor de neonatologie. Situaţia îngrijirii nou-născuţilor prematuri este o prioritate pentru Ministerul Sănătăţii, iar sumele necesare pentru tratamentul acestora va fi soluţionată prin sume suplimentare, care vor acoperi astfel fondurile asigurate de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS), potrivit unui comunicat al MInisterului Sănătăţii.

“Ministerul Sănătăţii acordă o atenţie deosebită îngrijirii tuturor pacienţilor, iar situaţia asigurării finanţării pentru îngrijirea nou-născuţilor prematuri va fi soluţionată prin rectificare bugetară. Astfel, vom asigura adecvat fonduri suplimentare acestor secţii, pe lângă sumele alocate de CNAS”, a anunţat ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu.

Având în vedere că Programul Naţional de Sănătate a Femeii şi Copilului urma să fie finanţat integral din bugetul CNAS din luna august a acestui an, iar planificarea bugetară a fost făcută pentru şase luni, sumele alocate pentru 2014 au fost mai mici comparativ cu 2013, se precizează în comunicat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.